Byggstädning Kungsholmen

Ett välstädat bygge gör arbetet enklare

Varje gång man bygger så är det en sak som är säker – det kommer att bli stökigt och bildas en avsevärd mängd byggavfall. Det är dammigt och smutsigt och rörigt – ett tungt städuppdrag som långt ifrån alla städfirmor klarar av. Kraven på rätt utrustning, kunskaper och erfarenhet är stora vid den här typen av grövre städning.

Välkommen att kontakta oss om du är en byggherre med en byggarbetsplats som behöver städas  – vi utför byggstädning på Kungsholmen och i hela Stockholm.

Representerar du en byggfirma, en bostadsrättsförening eller en fastighetsägare så finns det stora fördelar med att ha en pålitlig partner när det handlar om byggstädning. Vi kan hand om städningen på ett professionellt och effektivt sätt – till ett rimligt pris.

Välkommen att kontakta oss – vi kan bli din trygga partner när det handlar om byggstädning på Kungsholmen.


Byggstädning på Kungsholmen med kvalitet i fokus

Byggstädning är en mer resurs- och kunskapskrävande typ av städning. Vi vet var allt avfall ska ta vägen efter bygget, vi har rätt utrustning för att kunna utföra arbetet på ett tryggt och effektivt sätt och vår personal är kunnig och har lång erfarenhet när det handlar om den här typen av städning.

Vi kan hjälpa dig att städa bygget, både under arbetes gång och som en avslutande städning inför slutbesiktningen. En ordentligt städad arbetsplats är säkrare för byggarna och gör att arbetet blir lättare att utföra arbetet om platsen städas fortgående. Men kommer inte att behöva släpa runt en massa skräp under arbetets gång, vilket gör att hela arbetet blir enklare att utföra. Dessutom blir slutstädningen enklare om man håller efter stöket under tiden.

Vi städar på små och stora byggen

Vi kan städa på de flesta former av byggen – allt från små byggprojekt till större entreprenader. Vi kan ha hand om hela processen, inklusive besiktningen och tar fullt ansvar för att byggstädningen utförs på ett tillfredsställande sätt.

Välkommen att kontakta oss redan idag för mer information eller offert. Låt oss bli din trygga partner när det handlar om byggstädning på Kungsholmen.

Serviceinriktad byggstädning på Kungsholmen