Fönsterputs Kungsholmen

Släpp in ljuset med hjälp av fönsterputs

Vi utför givetvis även fönsterputs på Kungsholmen och i övriga centrala Stockholm. Fönsterputs var tidigare vår huvudinriktning, men även om det inte är så längre så är vi fortfarande experter på alla typer av fönsterputs.

Vi har putsat fönster i Stockholm i över 80 år och har ett flertal kunder som har gått i arv mellan generationerna. Vi putsar alla typer av fönster (trä, aluminium, PVC) och utför regelbunden karmtvätt. Låter du oss utföra din fönsterputs på Kungsholmen så kommer det allmänna intrycket av din bostad eller ditt kontor att höjas väsentligt.


Blänkande fönster med fönsterputs Kungsholmen 

Som sagt, våra kunskaper om fönsterputs har förts vidare över generationsgränserna, men det innebär inte att vi är fast i gamla metoder. Vi har förfinat och moderniserat våra arbetssätt utan att glömma var vi kommer ifrån. När du beställer fönsterputsning av oss så kan du lita på att jobbet blir ordentligt gjort. Solen kommer att skina in genom blänkande fönster och skapa en härlig och ljus miljö i ditt hem.

När vi putsar dina fönster är vi noggranna och slarvar aldrig. Vi rengör bottnar och fönsterbrädor, är försiktiga med att inte skada gardiner och eventuella prydnader och vi täcker alltid golvet ordentligt för att skydda mor dropp!

städfirma kungsholmen fönsterputs

Putsa fönstren några gånger om året

Hur ofta bör man putsa fönstren? Det är förstås valfritt och beroende på vilka krav du har, men vi rekommenderar att du putsar alla sidor på våren och två sidor på hösten.

En gång per år rekommenderar vi dessutom att vi rengör fönsterkarmar och målade ytor runt fönstren. Man vill inte ha rena glas och smutsiga karmar, det försämrar utan tvekan helhetsupplevelsen.

Bor du nära en hårt trafikerad väg så kan huset täckas av ett tunt lager av svart sot. I dessa fall rekommenderas mer regelbunden karmtvätt. Vi har speciella rengöringsmedel som kan få de sotigaste karmar att bli vita och snygga igen.

Välkomna att kontakta oss för fönsterputsning på Kungsholmen – vi tar hand om våra kunder med kvalitet, servicemedvetenhet och trygghet!

Serviceinriktad fönsterputs på Kungsholmen!