Kontorsstädning Kungsholmen

Låt oss vara med och bidra till en bra arbetsmiljö

Vi utför även kvalitetssäkrad kontorsstädning på Kungsholmen och i hela centrala Stockholm till bra priser. Sitter du i ledningen på ett företag och är missnöjd med hur städningen utförs på din arbetsplats?

Kontakta oss så kan vi hjälpa dig – vi har lång erfarenhet av kontorsstädning och kan hjälpa ditt företag till en trivsam arbetsplats där produktiviteten också ökar.


Rent och fräscht på jobbet med kontorsstädning Kungsholmen

Ett rent och fräscht kontor innebär självklart en bättre arbetsplats. Trivs medarbetarna så kommer även verksamheten att fungera på ett mer tillfredsställande sätt. På ett smutsigt och dammigt kontor är det svårt att koncentrera sig och utföra ett ordentligt arbete. Prylar och skräp överallt stör uppmärksamheten och skapar irritation.

Men kontorsstädning är mycket viktigt även av hygieniska skäl. En dammig och ostädad arbetsplats ökar risken för att bakterier och att förkylningar sprids.

Astma och huvudvärk är anda problem som en ostädad arbetsplats kan skapa. Fler sjuka medarbetare leder till mer frånvaro och högre vikariekostnader – låt oss genomföra en ordentlig kontorsstädning så minimerar du risken för denna typ av problem. Ett rent kontor är något som varje modern och hälsomedveten chef bör sträva efter.

städfirma kungsholmen kontorsstädning

Arbetar noggrant efter checklista

Vi följer alltid en noga framtagen checklista när vi städar ett kontor. Men vi kan givetvis anpassa våra tjänster efter de speciella behov som just ditt företag har.

När vi utför en kontorsstädning så är de allmänna ytorna av största vikt, här rör sig många människor in och ut och smuts och damm dras in. Vi dammsuger och moppar golven och dammsuger även mattorna, som ofta är rejäla dammsamlare på kontoret. Hyllor och andra fria ytor dammas och torkas också. Lister, dörrar och speglar rengörs. Papperskorgar tömmer vi också vid behov, ingen vill ha gamla sopor som börjar lukta efter några dagar.

Undvik jobbiga konflikter om köket

Även kök och badrum på kontoret städas noga, dessa är rum som lätt skapar otrivsel och dålig stämning mellan medarbetare. Vi torkar diskbänkar, handfat och städar alla öppna ytor och toaletten städas noga både in- och utvändigt.

Vid behov kan vi även utföra golvvård, putsa fönster och rengöra persienner. När kontoret är färdigstädat går vi igenom resultatet med kunden och åtgärdar eventuella fel omedelbart.

Är du missnöjd med städningen på ditt företag? Välkommen att kontakta oss  – proffsen på kontorsstädning på Kungsholmen.

Serviceinriktad kontorsstädning på Kungsholmen