Flyttstädning Kungsholmen

Vi hjälper dig att få flytten att flyta

Att flytta till ett nytt hem är en av de största händelserna i livet. Varför inte låta oss ta hand om flyttstädningen så kan du själv ägna dig åt mer inspirerande saker? Vi erbjuder effektiv, skonsam och serviceinriktad flyttstädning på Kungsholmen.

Det sista du vill drabbas av innan flytten är att besiktningen slutar med underkänt för att den nya boende upptäcker slarv och smuts. Detta är inte ovanligt, vi har i många fall fått rycka ut och rädda flyttstädningar efter närmast katastrofala resultat.


Flyttstädning Kungsholmen med inarbetade rutiner

Anlitar du oss för att utföra din flyttstädning så kommer du att slippa denna typ av besvärliga situationer. Vi följer de normer som finns för att kvalitetssäkra flyttstädningar och har inarbetade rutiner och checklistor som garanterar ett gott resultat. När du lämnar över nyckeln till den nye ägaren kan du känna dig lugn och ha ett gott samvete.

När vi genomför en flyttstädning så ingår samma städåtgärder som i en storstädning samt tilläggstjänster som fönsterputs och golvvård om så önskas. Bland annat rengör vi garderober såväl utvändigt som invändigt, vi dammtorkar fastsittande hyllor och rengör även luftventiler. I köket rengör vi alla fasta installationer noggrant, likaså i badrummet. Tvättmaskiner och torktumlare rengör vi också, både invändigt och utvändigt.

Vi kompromissar inte med kvaliteten

Allt för många företag satsar idag stenhårt på låga priser och slarvar istället med både material och utförande. Det är en av de främsta anledningarna till att personer drabbas av ombesiktningar som vi berättade om ovan. Vi har duktiga erfarna medarbetare. Vi arbetar effektivt utan slarv och med kvalitativa och miljövänliga material och rengöringsmedel. Trots detta kan vi genomföra ett effektivt och prisvärt arbete vid varje flyttstädning.

Än mer prisvärt blir en flyttstädning på Kungsholmen med hjälp av RUT-avdraget, där du kan dra av 50 procent av arbetskostnaden! Gör som många av våra trogna kunder – anlita oss för en flyttstädning. Du kommer inte att ångra det.

Serviceinriktad flyttstädning på Kungsholmen