Städfirma Kungsholmen

Städfirman som kan det mesta | 070-959 76 76

Om oss

Städfirma med lång historia

Hinken (tidigare Östermalms & Gärdets Fönsterputs och Städ) är en städfirma med Kungsholmen och hela centrala Stockholm som arbetsområde. Vi har sedan 1939 städat bostäder, kontor, trapphus med mera åt kunder som i många fall varit trogna oss i generationer.

Alla våra uppdrag är ansvarsförsäkrade och vi lämnar trygga garantier på utfört arbete. Våra medarbetare är erfarna och kunniga och sätter alltid kunden i fokus. Finns det möjlighet så ser vi till att du får samma städare vid varje tillfälle. Våra städuppdrag utför enligt inarbetade rutiner och med checklistor, men vi är lyhörda och kan i de flesta fall även hjälpa till med speciella önskemål, exempelvis tvätt. Vi jobbar på att alltid erbjuda bra priser och kvalitet i en balans, vi kompromissar aldrig bort en ordentlig arbetsinsats för att sänka priset. De flesta av våra hushållsnära tjänster är RUT-avdragsgilla.

Vi har väl utvecklade rutiner när det gäller säkerhet som överlämnande av nycklar och annat. Vi arbetar alltid med kvalitativa och miljömärkta rengöringsmedel.

rent kök

Vi gör allt inom städning