Om oss

Städfirma med lång historia

Vi är en städfirma med Kungsholmen och hela centrala Stockholm som arbetsområde. Vi har sedan långt tillbaka i tiden städat bostäder, kontor, trapphus med mera åt kunder som i många fall varit trogna oss i generationer.

Alla våra uppdrag är ansvarsförsäkrade och vi lämnar trygga garantier på utfört arbete. Våra medarbetare är erfarna och kunniga och sätter alltid kunden i fokus. Finns det möjlighet så ser vi till att du får samma städare vid varje tillfälle. Våra städuppdrag utför enligt inarbetade rutiner och med checklistor, men vi är lyhörda och kan i de flesta fall även hjälpa till med speciella önskemål, exempelvis tvätt. Vi jobbar på att alltid erbjuda bra priser och kvalitet i en balans, vi kompromissar aldrig bort en ordentlig arbetsinsats för att sänka priset. De flesta av våra hushållsnära tjänster är RUT-avdragsgilla.

Våra värderingar som företag

Vi tar hand om allt som inte uppfyller dina förväntningar, snabbt och utan extra kostnad. Din tid är värdefull för oss. Gratis ombokning eller avbokning av din städning är möjlig under vår arbetsdag, förutsatt att det sker senast 24 timmar innan utsatt tid, om dina planer förändras.

Rättvis prissättning är vår garanti. Genom att effektivisera våra processer håller vi våra kostnader nere och kan därför erbjuda konkurrenskraftiga priser för våra tjänster.

Stabilitet i städningen är nyckeln till kontinuerlig tillfredsställelse. Som abonnemangskund garanterar vi dig en pålitlig schema och en dedikerad städpersonal som kommer regelbundet.

Vi har väl utvecklade rutiner när det gäller säkerhet som överlämnande av nycklar och annat. Vi arbetar alltid med kvalitativa och miljömärkta rengöringsmedel.

städfirma kungsholmen om oss

Vi gör allt inom städning