Trappstädning Kungsholmen

Välstädade trapphus skapar trivsel

I vårt breda utbud tjänster ingår även trappstädning. Vi kan se till att ditt trapphus håller sig i toppskick. Vi utför trappstädning på Kungsholmen åt såväl privatpersoner, företag och bostadsrättsföreningar.

När vi utför en trappstädning arbetar vi med noggrannhet, effektivitet och service som ledord. Trappor och trapphus är väldigt olika och förutsättningarna för städning varierar stort, därför är det viktigt med flexibilitet och anpassningsförmåga när man utför denna städtjänst.


Trappstädning på Kungsholmen lyfter ditt trapphus

En sak som är säker är att ett trapphus alltid är ett av första intrycken som man får av en fastighet. När boende eller besökare passerat entrén så ät trapphuset den första inomhusanhalten och därmed en viktig faktor när det handlar om det totala intrycket. Här dras det in mycket smuts, grus och damm, pollen och hundhår. Därför är det extra viktigt att trappstädningen utförs på ett ordentligt sätt. Vi använder i största möjliga utsträckning miljövänliga verktyg och rengöringsmedel för att skapa en ren och hälsosam miljö i trapphuset.

Så här utför vi en trappstädning på Kungsholmen i korthet. Vi inleder med att sopa och skuta i entré och trapphus. Vi rengör ledstänger, dörrar och fönster. Vi dammsuger entrémattor och dammsuger och skurar självklart även hissen. En smutsig och illaluktande hiss är ett säkert sätt att förstöra upplevelsen av en fastighet.

Vi konkurrerar första hand inte med låga priser för vi vill inte slarva med kvaliteten. Men vi har rimliga priser och kan dessutom erbjuda RUT-avdrag på trappstädning för privatpersoner.

städfirma kungsholmen trappstädning

Kan leda till en långsiktigt värdeökning

Dessutom kan en väl genomförd trappstädning vara ett lyft för fastighetens värde långsiktigt. Är trapphuset välstädat och inbjudande så blir det mer lockande för tänkbara spekulanter. Slitaget minskar också mycket om man tar hand om trapporna med regelbunden städning.

Låt oss ta hand om din trappstädning på Kungsholmen – du kommer inte att ångra det. Vi har stor erfarenhet av att städa de gamla trapphus som finns i dessa klassiska kvarter och vet precis hur man ska genomföra arbetet på ett så effektivt sätt som möjligt.

Serviceinriktad trappstädning på Kungsholmen