Golvvård Kungsholmen

Snygga och slitstarka golv

Vi erbjuder även golvvård – för såväl privatpersoner som företag.  Vi kan utföra värdehöjande golvvård i ditt hus eller din lägenhet på Kungsholmen. Golvvård ökar trivseln i boendet och ger ett estetiskt och vackert resultat.

Börjar ditt golv se matt och fult ut efter år av slitage? Du behöver inte slipa om det, låt oss genomföra golvvård så kommer ditt golv att få ett nytt liv. Vi lägger en polish och förvandlar på det sättet golvet till det bättre. Välkommen att kontakta oss – din  expert på golvvård på Kungsholmen. Vi utför givetvis våra tjänster även i övriga Stockholm.


Några starka skäl till att låta oss snygga till ditt golv:

  • En väl utförd golvvård ökar i de flesta fall värdet på bostaden på ett markant sätt.
  • Golvet ser ut som nytt när vi har utfört vår polish.
  • Vi kan behandla flera olika golvtyper: parkett, linoleum och plastgolv går lika bra.
  • Ett välvårdat golv ökar trivselfaktorn i en bostad. Ett smutsigt, ingrott och slitet golv ger inget trevligt intryck.

Vår golvvård har många plus om man jämför med en golvslipning. Polish förvandlar ett gammalt golv till det bättre, på ett snabbare och billigare sätt jämfört med en slipning.

När vi vårdar ett golv använder vi en polish som skapar en hård och skyddande yta. Det skyddar mot slitage och fyller dessutom ut repor i golvet och ger det ett nytt utseende. Dessutom förlänger vi golvets livslängd med flera år. Ett mycket bra tips är att låta oss utföra golvvård, ett fräscht golv lockar och ökar värdet på marknaden.

golvvård Kungsholmen

Golvvård Kungsholmen i korta drag:

Möbler flyttas, golvet dammsugs och torkas och lister rengörs. Därefter maskinskuras golvet för att bli riktigt rent. Efter en sista tvättning är sedan golvet klart för grundpolish i ett eller två lager. Därefter läggs glans- eller mattpolish på och golvet är som nytt.

Välkommen att kontakta oss – företaget som kan genomföra en kompetent golvvård på Kungsholmen.

Serviceinriktad golvvård på Kungsholmen