Storstädning Kungsholmen

Storstädning som gör rent hus

När vi genomför en storstädning på Kungsholmen kan du räkna med högsta kvalitet och valuta för pengarna. Vi har rutiner för våra storstädningar som är välfungerande och inarbetade och vi tar alltid med oss det material som behövs för varje städuppdrag.

Varje hem behöver en rejäl storstädning då och då – detta gäller såväl lägenheter som hus. Skapa trivsel med en rejäl storstädning på våren när damm och smuts syns mer i solljuset – eller skapa en extra mysig stämning inför höstens inomhusmys.

En storstädning kan även vara mycket effektiv inför festen där hemma. I dagens upptagna samhälle är det inte alltid man hinner med att storstäda inför helgens begivenheter – låt oss sköta din storstädning så kan du ägna dig åt roligare och mer inspirerande saker. Vänd dig till oss – vi kan garantera att det blir riktigt rent i ditt hem med hjälp av en storstädning.


Storstädning på Kungsholmen – en bra start

Vi rekommenderar inte minst en storstädning som första tillfället i en städprenumeration. Då gör vi fullständigt rent, en bra grund för den fortsatta veckostädningen. I vår storstädning ingår samma åtgärder som i en hemstädning plus ett antal tjänster som skapar en extra fräsch miljö.

Anlitar du oss för en storstädning på Kungsholmen så kan vi garantera att ditt hem blir riktigt rent. Våra kompetenta, erfarna och hårt arbetande städare har väl inarbetade rutiner för storstädningen där vi prickar av alla detaljer på en checklista. Vi tar dessutom med oss allt det städmaterial som behövs!

storstädning kungsholmen

Inga ytor lämnas ostädade

Inga hörn eller vrår lämnas ostädade när vi genomför en storstädning på Kungsholmen. Vi dammsuger och moppar golv i samtliga rum, rengör lister, karmar och garderober, tömmer papperskorgar, rengör ventiler och mycket mer. Även fönsterputs ingår i vår storstädningstjänst. I köket rengör vi vitvaror samt ugn och spis med mera. I badrummet är vi också noga med varje detalj, allt från toalettstol till badkar. Har du några speciella önskemål så får vi se vad vi kan göra.

Anlitar du oss för en storstädning på Kungsholmen kan du vara trygg i att det kommer att bli ordentligt rent. Välkommen att kontakta oss redan idag.

Serviceinriktad storstädning på Kungsholmen