Hemstädning Kungsholmen

Serviceinriktad hemstädning av högsta kvalitet

Välkommen till en erfaren och välrenommerad städfirma. Vi utför hemstädning och en rad andra tjänster på Kungsholmen, Östermalm och Gärdet i centrala Stockholm.

Vi kan utföra hemstädning på Kungsholmen med olika intervaller – vi rekommenderar att vi inleder med en rejäl storstädning – därefter kan vi erbjuda veckostädning eller något annat städschema som passar just dig.


Hemstädning på Kungsholmen med hygien i fokus

Vi arbetar alltid med hygienen i fokus när vi utför en hemstädning hemma hos dig på Kungsholmen. När vi utför en veckostädning så lämnar vi en hink med städmaterial hos dig och vi använder din dammsugare och mopp. Vi tar alltid hand om våra kunder och anställda med varmt hjärta. Kvalitet, trygghet och bra arbetsförhållanden är våra ledord.

Vi har utfört hemstädning på Kungsholmen och andra delar av centrala Stockholm i många år. Vi har en lång lista med trogna kunder – inte minst många som gått i arv i generationer till barn och barnbarn. Den typen av förtroende får man bara om man utför ett mycket bra jobb.

Hemstädning kungsholmen

Låt oss städa ditt hem – så att du kan slappna av!

Det är inte ovanligt att vi får höra från kunder att är missnöjda med sina tidigare städfirmor. Då står vi beredda att ta över hemstädningen. När vi sedan utför hemstädning åt dessa kunder på Kungsholmen så kan de slappna av, vi behärskar denna miljö till full och tar hand om städuppdragen på ett tillfredsställande sätt.

Många städfirmor satsar hårt på att erbjuda sina tjänster till lägsta möjliga pris vilket ofta leder till ett städarbete av lägre kvalitet. Vi har en annorlunda inställning och försöker hitta en bra balans mellan pris och kvalitet. Självklart är våra tjänster prisvärda – inte minst med hjälp av det populära RUT-avdraget – men utan bra kvalitet, noggrann passning av tider och trevligt kundbemötande hade vi inte kunnat vara en framgångsrik städfirma under så många år.

Välkommen att kontakta oss om du är i behov av kompetent och serviceinriktad hemstädning på Kungsholmen. Vi återkommer så fort som möjligt!

Serviceinriktad hemstädning på Kungsholmen