Mattvätt Kungsholmen

Effektiv och skonsam tvätt av mattor

I vårt breda utbud av städtjänster ingår också mattvätt.  Om du vill få din matta tvättad på ett enkelt, smidigt och effektivt sätt – kontakta oss! Vi utför kompetent mattvätt åt våra kunder på Kungsholmen och i hela centrala Stockholm.

Vi tvättar alla former av mattor på plats och gör att det blir hygieniskt rent, perfekt för allergiker och astmatiker. När vi har genomfört en mattvätt kommer din matta att kännas som ny.


Vi tvättar även andra textilier

Vi kan vid sidan av mattvätt även erbjuda tvätt av en mängd olika former av textilier, som klädda möbler och separata möbelklädslar, trappor med mattor, madrasser, bilsäten och draperier. Om du har en speciell matta som du är osäker på, kontrollera med oss eller återförsäljaren för att säkerställa att mattan tål maskintvätt.

Alla mattor och textilier behöver regelbunden rengöring. Vi rekommenderar dammsugning varje vecka och minst två tvättar per år för maximalt underhåll och perfekt hygien. Låt oss ta hand om både veckostädning och mattvätt hemma hos er. Vi kan ge er ett rent hem!

städfirma kungsholmen mattvätt

Öka livslängden på mattan med mattvätt Kungsholmen

Även om din matta inte ser smutsig ut på ytan så drar den till sig damm och smuts som riskerar att förstöra materialet. Smutsen kan skära sönder fibrerna, och du skyddar mattan genom att rengöra den. Har du tröttnat på mattan och tänker ställa undan den i ett förråd eller ett magasin? Låt oss genomföra en mattvätt först, en tvättad matta har bättre skydd mot både mögel och skadedjur.

När tvätten är genomförd är mattan torr undertill. Den kan alltså ligga kvar på golvet under torktiden när vi har utfört en mattvätt på Kungsholmen. Tänk på att inte gå på mattan innan den har torkat till hundra procent. Hur lång tid det tar för en matta att torka varierar, det kan ta allt mellan ett par timmar och ett dygn. Variationerna beror på vilken tvättmetod som används och vilken material mattan består av.  När vi tvättar en matta får vi i de flesta fall bort alla fläckar, även de riktigt svåra.

OBS! Mattvätt är inte avdragsgillt enligt RUT.

Låt oss utföra din mattvätt på Kungsholmen – fräscha mattor höjer trivseln i alla hem.

Serviceinriktad mattvätt på Kungsholmen