Kristallkronor

Skonsam rengöring av kristallkronor

Välkommen till städfirman på Kungsholmen som ger kristallkronor ny glans.

Vi kan rengöra din kristallkrona på ett enkelt och smidigt sätt. Vi kan ta hand om din vackra pjäs med den noggrannhet och känsla som behövs. Vi tvättar varje prisma i kristallkronan varsamt för hand med ett specialmedel av märket Prols. Vi kan få din kristallkrona att skina som om den var ny! Finns det något vackrare än en glittrande och lysande kristallkrona, inte minst under den mörka vintern?


Lång erfarenhet av att rengöra kristallkronor på Kungsholmen

Vi är en lokal städfirma som utför de flesta olika städtjänster. Vi har rengjort kristallkronor åt kunder på bland annat Kungsholmen ända sedan mitten av förra decenniet. Detta gör att vi vet precis hur man rengör en kristallkrona utan att den tar skada. Det är långt ifrån alla städfirmor som behärskar detta, det  vet vi av erfarenhet. Mer än en gång har vi fått rycka ut och rädda kristallkronor som har blivit dåligt behandlade av mindre kunniga och erfarna firmor.

städning av kristallkronor

Vi kan även hjälpa dig att reparera kronan om den exempelvis har tappat några prismor. Detta är inte helt ovanligt och kan bero på att stål- eller koppartråden har gått sönder. Vi har med extra prismor som vi reparerar din ståtliga pjäs med.

Hur tidsödande är det att rengöra en kristallkrona så att den återfår sin gamla glans? I de flesta fall brukar det ta en eller två timmar, men en stor kristallkrona med väldigt många prismor kan ta tre timmar eller mer att få riktigt ren. Minimitiden vi debiterar för denna RUT-avdragsgilla tjänst är hur som helst två timmar.

Rengöring av kristallkrona kan fås som en tilläggstjänst i exempelvis en storstädning eller som en enskild städtjänst. Välkommen att kontakta oss för en gratis offert – vi är experten på rengöring av kristallkronor på Kungsholmen.

Experten på att rengöra kristallkronor